Laddar...

Det tar tid att flytta

Det tar tid att flytta

Ja, det är förvånande vad det tar tid att flytta. Både det egna hemmet och en verksamhet som denna. Först nu börjar vi känna att vår egen flytt är såpass redo att vi kan ta oss tiden att flytta butiken till vår nya källare. Nu är äntligen hylorna från IKEA på plats så att vi kan få plats med grejerna. Således hoppas vi att i helgen kunna husera butiken på sin nya plats.

Det nya läget är inte jätterymligt, men det skall i alla fall gå att få in lite grejer. Således hoppas vi att få in hela lagret plus en pall med krukor. Det börjar ju faktiskt se lite tomt ut i hyllorna.

”Men…” kanske du frågar dig, ”skulle inte utbudet ökas?” Jodå. Dels tänker vi utnyttja denna lite mindre lokal betydligt effektivare. Dels hoppas vi kunna göra om vårtgarage till en betydligt trevligare fysisk butik än vi hittills kunnat ha. Det kommer kanske inte gå i en handvändning, men har man bara ett mål att sikta mot blir resan desto angenämare.

En annan fördel med att bo i hus är att det nu finns möjlighet att ta hem träd. S.k. potensaier eller som engelsmännen ibland säger, pre-bonsai. Det kommer dröja ett par år innan vi tar hem riktiga godbitar. Särsklt med de udda arbetstider ochalla de aktiviteter vi är satta till. Det vore ju synd att ha ihjäl ett fint träd. Men vi kan mycket väl ta hem lite startmaterial. Vi vet ju att det tar ett antal år innan materialet går att börja göra bonsai av, så det kan vara värt att ha lite ”halvfabrikat” hemma för dig som vill komma igång.

Ännu en gång vill vi tacka er alla för ert tålamod med vår lite långsamma utveckling.

Vi vill också passa på att tacka er som kommit med önskemål som resulterat i eller kommer att resultera i ett bättre utbud framöver.

Lycka till med invintringen och låt oss hoppas på en finfin vår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 
 
 

Vi använder cookies för att kunna erbjuda bästa möjliga service till våra kunder. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.